EN HR
Početna          O nama          Usluge          Reference          Kontakt
Usluge
Kroz slijedeće djelatnosti vršimo usluge:
  • PROIZVODNJE INTERIJERA IZ DRVETA I SRODNIH MATERIJALA
  • GRAĐENJA
  • UVOZA, DISTRIBUCIJE I TRGOVINE PLOČICA I SANITARNE OPREME
Na tržištu smo prepoznatljivi po visokokvalitetnim proizvodima izrađenim iz drva i srodnih materijala npr. Kerrock. Svi proizvodi se izrađuju po nacrtu i željama isključivo poznatog kupca.
Pružamo usluge savjetovanja, sudjelujemo u projektiranju, izrađujemo idejna rješenja interijera sa 3D vizualizacijom, po potrebi izrađujemo i troškovnike, izvodimo građevinsko-obrtničke radove te gradimo i po tzv. sistemu „ključ u ruke“.

Nabavljamo i po zahtjevu ugrađujemo pločice uključujući i završno čišćenje istih. Specijalizirali smo se za savjetovanje pri projektiranju i građenju bazena, izradi shema polaganja te samom polaganju pločica. Izvodimo i sudjelujemo pri projektiranju ventiliranih fasada.

Nabavljamo sanitarnu opremu, masažne kade i galanteriju, opremamo wellnesse i spa programe.

Sastavni dio naše usluge je i snabdijevanje partnera i klijenata sa svim potrebnim katalozima, uzorcima, tehničkim karakteristikama i atestima.

U krugu svojih djelatnosti surađujemo sa svjetski poznatim proizvođačima, a za neke od njih smo uvoznici i distributeri za područje Republike Hrvatske kao što su Jacuzzi, Gessi, Hansgrohe, Kolpa, Floor gres, Cerim, Rex, Casa dolce casa, Casamood, Isla, Flaminia i Mapei.
Ukoliko brend za koji ste zainteresirani nije u našoj stalnoj ponudi ni to nije prepreka jer se prilagođavamo svakoj potrebi našeg kupca.

Kako u samom sjedištu tvrtke tako i prilikom čestih posjeta naših klijenata tvornicama, promoviramo novitete u tehnološkom i dizajnerskom smislu. Orijentirani smo na pružanje usluga profesionalcima te zbog toga izuzetnu pažnju pridodajemo racionalizaciji troškova. Tako ostajemo konkurentni i prema investitorima i izvođačima radova.

Činimo sve što je potrebno da našim partnerima ulijemo osjećaj sigurnosti profesionalnošću i točnošću. U svim fazama međusobne suradnje stvaramo dugotrajna poslovna partnerstva bazirana na povjerenju i zajedničkom uspjehu.

 
Početna             O nama             Usluge             Reference             Kontakt