EN HR
Početna          O nama          Usluge          Reference          Kontakt
O nama
Poduzeće Krekić nastalo je iz obiteljskog stolarskog obrta Krekić koji je utemeljen davne 1964. godine čija je osnovna djelatnost bila proizvodnja namještaja, vrata i izrada interijera prema nacrtima.

Tijekom 2000. godine proširujmo djelatnost pa uz dobavu i ugradnju postajemo zastupnik i distributer poznatih svjetskih proizvođača keramičkih pločica, sanitarija, masažnih sistema, slavina i ostale opreme za kupaonice.
2004. godine reagirali smo na zahtjeve tržišta tako da smo nadopunili portfolio djelatnosti sa graditeljstvom. S obzirom na promjene zakona vezanih za tu djelatnost danas posjedujemo licencu za građenje.

Od 1. siječnja 2012. godine pokrenuta je tvrtka Krekić Avangard d.o.o.

U skladu s našom misijom koja nas predstavlja kao poduzeće koje brine o trajno visokoj kvaliteti u svim smjernicama svog djelovanja, u pripremi je uvođenje ISO standarda. Također poslujemo samo s proizvođačima koji su društveno odgovorni, koji proizvode po ekološkim standardima.

Danas poduzeće ima sjedište u Zadru i smješteno je u vlastitoj poslovnoj zgradi površine 2000m² (uredi, izložbeni prostor i proizvodnja) sa skladišnim prostorom od 750m² (u izgradnji je još jedna skladišna zgrada površine 650m²) te posjeduje i izložbeni salon u Zagrebu i maloprodajni salon u Šibeniku.

U stalnom radnom odnosu je cca. 40-50 djelatnika koji su naša najveća vrijednost pa poslovanje razvijamo i kroz proces konstantnog obrazovanja kadrova. S obzirom na prirodu posla koji obavljamo stalno smo u suradnji s našim kooperantima tako da možemo reći da u određenim vremenskim periodima odgovaramo za i do 500 radnika.

 
Početna             O nama             Usluge             Reference             Kontakt